onsdag 23 november 2016

Delägare sökes > starta & driva ekoföretag tillsammans?

Intresset för ekologiska produkter ökar för varje år i Sverige och med det följer självklart en ökad konkurrens. Det finns många nätbutiker inom eko, men fortfarande ganska få fysiska butiker. Jag har varit sugen på att öppna en "riktig" butik ganska länge men känner inte att jag orkar eller har möjlighet att göra det själv. Söker därför ett antal eldsjälar som vill bli delägare i ett nytt företag, jag tänker mig att 4-6 personer kan vara lagom. Du måste se långsiktigt på företagandet, är inte intresserad av rastlösa människor som hoppar in och ut i företaget.

Kortfattat om hur jag har tänkt mig:

Butik
Jag föreställer mig en butikslokal med kombinerat lagerutrymme och en liten kontorsdel. Minst 45 kvadratmeter butiksyta centralt i Stockholm.

E-handel
Försäljning inom Sverige och leverans till alla EU-länder.

Distribution
Försäljning mot företag, distribution av utvalda varumärken inom EU.

Sortiment
Fokus på naturlig och ekologisk hudvård (gärna produkter från Sodashi och Amala) men även utvalda märken inom hållbart mode och inredningsdetaljer. En hållbar livsstilsbutik skulle man kunna beskriva det som : )

Jag skissar vidare på affärsplanen och hoppas på att så många som möjligt hör av sig, mejla ninamichaela@hotmail.com och berätta mer om dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...